...glömde bilden...

Är nog dement!


Sockarna

...går framåt. En rolig stickning. Under hockeyn i går blev det mycket gjort eftersom vi var bortbjudna på mat å hockey. Jag är inte intresserad av hockey så då blev det till att sticka i stället. Å maten, det var värsta julbordet. Det fanns ALLT!!! Mycket gott!


Mobilkrångel

Min Iphone hängde sig i går. Det gick inte göra någonting med den. Inte nåt! Efter flera timmar gick den stänga av. Jag hade redan sett skräckscenarium om att vara utan mobil flera dagar tills den laddat ut!!! Men tack och lov så ordnade det sig.


Teknikstrul...

Jag hade skrivit ett långt inlägg om mina garnköp i dag. Men eftersom jag är så fruktansvärt teknisk, not, så lyckade jag radera det. Jag har i alla fall varit till Drängsmark och handlat garn i dag, med min syster. Vi hittade flera garnhärvor som vi behövde. Det finaste var ett mörklila på rea som passar utmärkt till min senaste sjal, Tina's shawlette. Det lila ska bli spetskanten längst ut. Kommer att bli hur fint som helst.

Sockar to-up

I dag startade jag en sockstickning. Hittade ett mönstet på Ravelry som heter Crashing Waves. "Hittade" ett garn hemma som jag tror ska passa. Garnet är inköpt hos Limmo design, handfärgat.


Ny sjal

Äntligen har jag hittat ett sjalmönster som jag vill sticka. På Ravelry hittade jag Chandra, garnet jag stickar i hittade jag i Stockholm på Yll och Tyll. Ett underbart garn i bomull som heter Yllet.


Nystart!

Jag börjar om på en ny blogg. Min förra å jag gick inte så bra ihop.


RSS 2.0