En sorgens dag

Min svärmor har i dag stilla och lugnt fått somna in. Hon har varit sjuk en mycket kort tid och vi är alla mycket ledsna och samtidigt tacksam att det är gick fort, för hennes skull. Hon har inte behövt plågas av smärta. I går var alla barn med respektive och alla 8 barnbarn till henne för att sitta där en stund vid hennes sida. Hon var aldrig ensam. Dotterdotter Petra har även sovit över på lasarettet för att hon skulle ha någon hos sig sista tiden. Petra är värd sin vikt i guld! Sov gott lilla svärmor.

Framme!

Är på läger. Det var lite knöligt att hitta fram, men å andra sidan, vi fick se mycket av Pålänge. Stugorna är mycket fina å storstugan vi satt i igår mysig. I dag ska vi vara i en annan stuga där det även är upplagt Rosies garn.


I dag far jag på Stickläger!

Veckan har inte gått fort, men äntligen har Dagen kommit. Med stort D. Vi startar ca kl 2 mot Pålänge. Susanne plockar upp oss (Lisbeth, Gudrun å jag) på jobbet. Hoppas att hon har stort bagage!


Snart far jag...

på stickläger till Pålänge! Längtar! Det ska bli underbart att träffas å sticka i flera dagar. Ett av arbeterna som ska med är denna.


Söting

Hittade en riktig söting i dag. Tänk om man hade en sån i knäet när man stickade!


RSS 2.0